Rezumat Ionesco. Antilumea unui sceptic - Laura Pavel

Aceasta carte este rodul unei interpretari care isi cauta propria legitimitate teoretica, pe masura ce isi construieste argumentele; o interpretare care priveste dincolo de obiectul ei de cercetare, in timp ce si-l precizeaza.
Citește tot rezumatul cărții Ionesco. Antilumea unui sceptic... Am intentionat sa scriu nu numai, sau nu in primul rand, un studiu monografic asupra operei lui Eugene Ionesco. Ci mai degraba ideea a fost sa construiesc o naratiune de interpretare in care sa pun in act, "cu metoda", o strategie interpretativa functionala, la o adica, nu numai pentru textele ionesciene. Preocuparea (aproape obsesia) de a interpreta cu metoda poate parea cu atat mai paradoxala cu cat obiectele interpretarii sunt de asta data texte dramatice etichetate indeobste de critica si de public drept "absurde". Insa idiosincraziile, patetismul, combinate cu parodia de sine si cu puseurile melodramatice ale unor personaje cum sunt Berenger, Jean, Amedeu si, in fine, acelea ale lui Ionesco insusi, expuse pe-ndelete in jurnale, in memorii, in interviuri, nu sunt propriu-zis absurde. - Laura Pavel Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ionesco. Antilumea unui sceptic?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ionesco. Antilumea unui sceptic și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ionesco. Antilumea unui sceptic scrisă de Laura Pavel. Ionesco. Antilumea unui sceptic a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Ionesco. Antilumea unui sceptic este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Ionesco. Antilumea unui sceptic este editura SCOALA ARDELEANA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SCOALA ARDELEANA aici. Cartea Ionesco. Antilumea unui sceptic face parte din categoria Litere Critica Literara. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 350 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ionesco. Antilumea unui sceptic și, de asemenea, sperăm că autorul Laura Pavel, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde