Rezumat Intoarcerea lui Arpagic - Ana Blandiana

Un bestseller pentru cei mici. Vestitul motan Arpagic s-a intors!   Lumea lui Arpagic este lumea in care tot ce e firesc e miracol. O lume fermecata in care se produce miracolul nasterii dintr-o samanta cat o gamalie de ac a unei plante cu frunze si flori, care, la randul lor, nasc fructe si seminte.
Citește tot rezumatul cărții Intoarcerea lui Arpagic... Iar pe langa aceasta minune, nimic nu mai pare de neinchipuit: faptul ca animalele citesc, pasarile au emotii, fluturii au idei si legumele sentimente. De altfel, cand am scris prima dintre aceste carti, nicio clipa nu m-am gandit ca o scriu pentru copii. Ma jucam cu mine insami. Abia dupa ce, publicand-o, copiii au adoptat-o, am continuat sa scriu gandindu-ma la ei ca la niste parteneri de joc. - Ana Blandiana Ilustratii color de Livia Coloji. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Intoarcerea lui Arpagic?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Intoarcerea lui Arpagic și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Intoarcerea lui Arpagic scrisă de Ana Blandiana. Intoarcerea lui Arpagic a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Intoarcerea lui Arpagic este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Intoarcerea lui Arpagic este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Intoarcerea lui Arpagic face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 88 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Intoarcerea lui Arpagic și, de asemenea, sperăm că autorul Ana Blandiana, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde