Rezumat Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine - Lise Bourbeau

Aveti impresia ca va invartiti intr-un cerc in parcursul vostru personal? Vi se intampla sa repetati o situatie dificila pe care credeati ca ati incheiat-o deja? Poate nu ati stiut unde sa cautati raspunsurile.
Citește tot rezumatul cărții Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine...   Aceasta noua carte a doamnei Lise Bourbeau, la fel de concreta ca si cele dinainte, demostreaza faptul ca toate dificulatile de ordin fizic, emotional sau mental isi au originea in cinci rani importante: respingerea, abandonul, umilirea, tradarea si nedreptatea. Datorita unei descrieri foarte amanuntite a acestor rani si a mastilor pe care le-ati creat pentru a nu le vedea, simti si mai ales pentru a nu le recunoaste, veti reusi sa identificati cauzele reale ale unei anumite probleme din viata voastra. Aceste masti va vor clarifica de asemenea aspectele legate de ingrasarea sau slabirea exagerata a unor persoane.   Aceasta carte va va permite sa intreprindeti demersul de vindecare corect, cel care va conduce spre rezultatul cautat: acela de a fi voi insiva. In acelasi timp veti descoperi fortele puternice innascute in fiecare dintre noi, care contribuie la implinirea vietii fiecaruia.   Lise Bourbeau va propune, ca intotdeauna, in ultima parte a cartii, o solutie practica pentru a reusi sa transformati problemele cotidiene intr-un punct de plecare pentru a va dezvolta si pentru a redeveni constienti de faptul ca sunteti un Dumnezeu creator. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine scrisă de Lise Bourbeau. Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine este editura ASCENDENT - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ASCENDENT aici. Cartea Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine și, de asemenea, sperăm că autorul Lise Bourbeau, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CELE 5 RANI CARE NE IMPIEDICA SA FIM NOI INSINE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

1 secunde