Rezumat Matematica - Clasa 7 Partea 2 - Traseul albastru - Ioan Balica, Marius Perianu

Matematica - Clasa a VII-a Partea a II-a - Traseul albastru. Clubul matematicienilor Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 5318 din 21.11.2019 si se regaseste la pozitia nr.
Citește tot rezumatul cărții Matematica - Clasa 7 Partea 2 - Traseul albastru... 24 din anexa Ordinului   Intr-o prezentare grafica noua, Clubul Matematicienilor pune la dispozitia elevilor: • o sinteza completa a teoriei,insotita de exemple • numeroase exercitii, foarte variate si grupate pe niveluri de dificultate • probleme cu pronuntat caracter aplicativ • subiecte pentru evaluarea sumativa • subiecte pentru concursuri si olimpiade scolare • fise de evaluare care pot fi detasate pentru a fi pastrate in portofoliul elevului • solutii cu explicatii detaliate Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica - Clasa 7 Partea 2 - Traseul albastru?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica - Clasa 7 Partea 2 - Traseul albastru și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica - Clasa 7 Partea 2 - Traseul albastru scrisă de Ioan Balica, Marius Perianu. Matematica - Clasa 7 Partea 2 - Traseul albastru a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Matematica - Clasa 7 Partea 2 - Traseul albastru este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Matematica - Clasa 7 Partea 2 - Traseul albastru este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Matematica - Clasa 7 Partea 2 - Traseul albastru face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica - Clasa 7 Partea 2 - Traseul albastru și, de asemenea, sperăm că autorul Ioan Balica, Marius Perianu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde