Rezumat Literatrura romana. 67 de eseuri pentru bacalaureat si lucrul la clasa - Margareta Onofrei

• caracterizarea unui personaj • apartenenta la specie/curent literar • relatia dintre incipit si final • tema si viziunea despre lume Materialul este un auxiliar didactic care poate fi folosit atat pentru pregatirea examenului de Bacalaureat, cat si pentru lucrul la clasa sau realizarea temelor.
Citește tot rezumatul cărții Literatrura romana. 67 de eseuri pentru bacalaureat si lucrul la clasa... Se adreseaza elevilor de la filierele teoretica (profilurile real si umanist), tehnologica si vocationala (toate profilurile). Contine 67 de eseuri avand drept suport texte literare care se studiaza in manualele alternative si care apartin atat autorilor canonici, cat si celor care nu sunt prevazuti in programa scolara pentru Bacalaureat. Pentru fiecare eseu sunt semnalate partile componente ale itemilor, conceptele operationale utilizate in cadrul acestora, trasaturile si modalitatile de caracterizare a personajelor, semnificatia secventelor lirice, consideratii stilistice, toate acestea constituind repere ale unei astfel de constructii. Cartea este un ghid extrem de folositor pentru consolidarea notiunilor de teorie literara si observarea diverselor perspective de interpretare a unui text literar.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Literatrura romana. 67 de eseuri pentru bacalaureat si lucrul la clasa?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Literatrura romana. 67 de eseuri pentru bacalaureat si lucrul la clasa și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Literatrura romana. 67 de eseuri pentru bacalaureat si lucrul la clasa scrisă de Margareta Onofrei. Literatrura romana. 67 de eseuri pentru bacalaureat si lucrul la clasa a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Literatrura romana. 67 de eseuri pentru bacalaureat si lucrul la clasa este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Literatrura romana. 67 de eseuri pentru bacalaureat si lucrul la clasa este editura BOOKLET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKLET aici. Cartea Literatrura romana. 67 de eseuri pentru bacalaureat si lucrul la clasa face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Literatrura romana. 67 de eseuri pentru bacalaureat si lucrul la clasa și, de asemenea, sperăm că autorul Margareta Onofrei, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde