Rezumat Istoria lui Razvan - Horia Corches

O calatorie fascinanta prin istoria romanilor. Te-ai intrebat vreodata cum ar fi daca ai putea trece granitele timpului? Daca ai putea calatori in trecut, daca ai putea intalni eroi sau oameni simpli din alte vremuri, ce i-ai intreba? Ce ai vrea sa afli de la ei? Ai vrea sa te invete cum sa castigi mereu competitiile cu colegii tai? Sau ai vrea, mai degraba, sa-ti dezvaluie secretele magice ale iubirii? Ai vrea sa-ti ofere putere, inteligenta, viclenie? Sau, poate, intelepciune? Si, daca ai putea invata din trecut, cum crezi ca ar arata viitorul tau?    Toate aceste intrebari sunt si ale lui Razvan.
Citește tot rezumatul cărții Istoria lui Razvan... El cauta raspunsuri pentru ele in vremuri trecute, vorbind cu soldati din Antichitate, cu artisti renumiti, cu voievozi, fiind martor la lupte si momente memorabile din istoria romanilor. Istoria lui este, poate, si a ta! Afla-i secretele, pentru a putea sa-ti raspunzi si intrebarilor tale!   Cred ca premisa de la care am pornit in scrierea cartii sau cel putin una dintre premise este tocmai aceasta: ma inspaimanta perspectiva unei lumi din care lipsesc cartile tiparite, in care nu mai exista biblioteci, instrumente de scris si miros de cerneala, cel putin de cerneala de tipar. Nu mi-ar placea sa traiesc intr-o astfel de lume si cu siguranta, in viata mea, nu voi ajunge sa o cunosc. Nu inseamna insa ca aceasta lume nu va exista si ca nu va fi una mai buna decat cea de acum. - Horia Corches Ilustratii color de Alexandru Ciubotariu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Istoria lui Razvan?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Istoria lui Razvan și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Istoria lui Razvan scrisă de Horia Corches. Istoria lui Razvan a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Istoria lui Razvan este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Istoria lui Razvan este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Istoria lui Razvan face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 264 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Istoria lui Razvan și, de asemenea, sperăm că autorul Horia Corches, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde