Rezumat Scrisori Caterinei. Sfaturi unei tinere casatorite cartonat - Charlie W. Sheed

Cartea se adresează întâi de toate tinerelor căsătorite sau tinerelor ce urmează să se căsătorească. În cea mai mare parte a lor, scrisorile cuprind sfaturi practice, amănunte privind comportamentul în anume situații sau atitudinea în fața unor probleme mai dificile.
Citește tot rezumatul cărții Scrisori Caterinei. Sfaturi unei tinere casatorite cartonat... Acestea se întemeiază sau izvorăsc dintr-o foarte creștinească înțelegere a vieții. Este vorba de o veritabilă teologie aplicată, ce cuprinde absolut toate aspectele vieții de familie. Cartea este la fel de folositoare soților, care vor afla și vor înțelege lucruri nebănuite despre arta de a fi un soț bun și adevărat.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Scrisori Caterinei. Sfaturi unei tinere casatorite cartonat?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Scrisori Caterinei. Sfaturi unei tinere casatorite cartonat și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Scrisori Caterinei. Sfaturi unei tinere casatorite cartonat scrisă de Charlie W. Sheed. Un aspect interesant despre cartea Scrisori Caterinei. Sfaturi unei tinere casatorite cartonat este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Scrisori Caterinei. Sfaturi unei tinere casatorite cartonat este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea Scrisori Caterinei. Sfaturi unei tinere casatorite cartonat face parte din categoria Carte Ortodoxa. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Scrisori Caterinei. Sfaturi unei tinere casatorite cartonat și, de asemenea, sperăm că autorul Charlie W. Sheed, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SCRISORI CATERINEI. SFATURI UNEI TINERE CASATORITE CARTONAT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde