Rezumat Kombucha - Harald W. Tietze

Cultura de Kombucha reprezintă simultan un proces alimentar și o manieră de relaxare, la fel ca gătitul. Diferența constă în faptul că există posibilități diferite de a cultiva Kombucha. Am structurat această carte în trei părți.
Citește tot rezumatul cărții Kombucha... În prima parte, ofer informații generale legate de cultură de Kombucha, iar cea de-a doua parte prezint ceaiurile medicinale pe care le puteți folosi pentru această cultură. Veți găsi în această secțiune o listă de boli și principalele plante medicinale pe care le puteți folosi ca tratament pentru acestea. Se recomandă schimbarea amestecurilor de plante după câteva săptămâni, pentru a-i oferi organismului un stimulent diferit, astfel încât efectele benefice să fie amplificate, iar efectele secundare negative să fie evitate. În cea de-a treia parte a cărții voi prezenta în detaliu efectele negative ale diferitelor plante medicinale. Toate plantele prezentate în această carte sunt considerate de regulă absolut sigure, dar luate în doze foarte mari sau pe perioade prelungite de timp pot căpăta efecte adverse. Kombucha a fost folosită de mulți oameni de-a lungul timpului ca aliment hrănitor și remediu vindecător. Amestecarea ceaiurilor din plante medicinale cu ceaiul negru obișnuit conduce la obținerea unei băuturi care conține proprietățile tuturor ceaiurilor folosite. În funcție de combinație, acestea se pot potența reciproc, sau dimpotrivă, se pot anihila. Gustul diferitelor combinații se amplifică de asemenea. De aceea, putem vorbi de mii de varietăți de Kombucha, cu gusturi și efecte vindecătoare diferite. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Kombucha?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Kombucha și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Kombucha scrisă de Harald W. Tietze. Kombucha a apărut în anul 2008. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2008 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Kombucha este editura MIX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MIX aici. Cartea Kombucha face parte din categoria Terapii Alternative. Este o carte ușor de citit, are doar 133 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Kombucha și, de asemenea, sperăm că autorul Harald W. Tietze, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII KOMBUCHA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde