Rezumat Intinerirea. Cum sa inversezi procesul de imbatranire - Harald W. Tietze

Cartea de față demonstrează o nouă modalitate de control și inversare a influențelor toxice ale acumulării deseurilor alimentare acide ca urmare a electro-poluării și a altor factori de stres.
Citește tot rezumatul cărții Intinerirea. Cum sa inversezi procesul de imbatranire... În această epocă a comunicării prin radio, televiziune, ziare, reviste și Internet, este extrem de dificil să sesizezi ce se ascunde în spatele publicității (de multe ori, foarte inteligent concepută), pentru a separa aspectele benefice de cele negative. Ținând cont de această manipulare colectivă, eu cred că a sosit timpul să începem să gândim cu propria noastră minte, nu cu mintea altora.   Folosirea apei acide și a apei alcaline pentru tratarea bolilor și inversarea procesului de îmbătrânire NU înlocuiește alte metode de vindecare, dar reprezintă un instrument suplimentar extrem de important în tratarea holistică a bolii. Tratamentele Kneipp, terapia prin urină, Kombucha, spirulina, chefirul, oțetul, remediile preparate din flori sălbatice, ca să menționez numai câteva dintre aceste metode - fac parte integrantă din procesul vindecării holistice. Sănătatea este un proces bio-individual; fiecare trebuie să își găsească metoda cea mai bună în cazul său. în ceea ce privește procesul de detoxificare, am descoperit că folosirea apelor activate reprezintă într-adevăr cea mai bună metodă. Evident, acest lucru nu înseamnă că celelalte metode nu sunt la fel de benefice. Pentru a afla răspunsul corect în ceea ce ne privește trebuie să consultăm întotdeauna vocea interioară a conștiinței. După cum spunea Ralph Waldo Emerson: "Tot ceea ce se întinde înaintea noastră și tot ceea ce se întinde în spatele nostru sunt chestiuni minore prin comparație cu ceea ce se află în interiorul nostru".   Dumneavoastră sunteți singura persoană capabilă să vă aducă vindecarea și fericirea. Ceilalți nu pot decât să vă asiste în acest proces. Puterea vindecării stă în mâinile voastre.   Orice adevăr trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi trezește o opoziție violentă, Și în sfârșit, este acceptat ca fiind evident de la sine. - Harald W. Tietze Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Intinerirea. Cum sa inversezi procesul de imbatranire?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Intinerirea. Cum sa inversezi procesul de imbatranire și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Intinerirea. Cum sa inversezi procesul de imbatranire scrisă de Harald W. Tietze. Intinerirea. Cum sa inversezi procesul de imbatranire a apărut în anul 2005. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2005 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Intinerirea. Cum sa inversezi procesul de imbatranire este editura MIX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MIX aici. Cartea Intinerirea. Cum sa inversezi procesul de imbatranire face parte din categoria Terapii Alternative. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Intinerirea. Cum sa inversezi procesul de imbatranire și, de asemenea, sperăm că autorul Harald W. Tietze, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INTINERIREA. CUM SA INVERSEZI PROCESUL DE IMBATRANIRE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde