Rezumat Traume ascunse - Catherine Gildiner

Traume ascunse. Elibereaza-te de ranile trecutului care iti afecteaza prezentul Un trecut dureros nu exclude un prezent luminos. Lipsa de afectiune, abandonul, neglijarea sau umilirea traite in copilarie sunt traume care ne pot urmari intreaga viata si chiar se pot transmite din generatie in generatie.    Daca vrei sa gasesti drumul vindecarii, esti invitat in cabinetul unuia dintre cei mai cunoscuti psihologi americani.
Citește tot rezumatul cărții Traume ascunse... Catherine Gildiner ne spune povestile fascinante ale celor mai memorabili pacienti din cariera sa si ne dezvaluie, pas cu pas, metodele folosite pentru a-i ajuta sa isi regaseasca echilibrul si bucuria de a trai. Exemplele pline de speranta ale celor cinci eroi de pe canapea te vor motiva si pe tine sa-ti infrunti propriii demoni si sa te eliberezi de ranile trecutului. Exista fericire dupa suferinta. Nimeni nu e irecuperabil. Ai avut experiente dureroase? Te lupti si acum cu amintiri care revin necrutatoare si iti erodeaza stima de sine? Iti derulezi in minte si in inima filmul respectivelor evenimente si te intrebi ce ai fi putut face diferit? Ai momente bruste de furie sau de teama, pe care nu ti le poti explica? Daca da, o sa gasesti o sursa de recuperare si de speranta in povestile pacientilor lui Catherine Gildiner, dezvaluite in cartea pe care o tii acum in mana. Psiholog cu peste 25 de ani de experienta, Catherine exploreaza cu autenticitate cinci personalitati captivante, reunite prin profunzimea traumelor care le-au marcat. Fiecare pacient reprezinta un mister care va fi dezvaluit pas cu pas in decursul anilor de terapie, iar situatiile cumplite prin care au trecut reflecta momente traite de foarte multi dintre noi.    Modul in care aceste cinci persoane isi regasesc pas cu pas echilibrul interior, sanatatea emotionala si forta de a depasi trecutul si de a trai din plin prezentul dovedeste ca suferinta nu trebuie sa fie o condamnare pe viata, si ca exista un remediu. O invitatie la asumare si explorare de sine, cartea te ajuta sa iti confrunti cu succes propriii demoni interiori, sa gasesti inspiratie si sustinere in calea ta spre vindecare si liniste. Pacientii lui Gildimer nu sunt victime, ci eroi, si iti vor insufla curajul de a-ti confrunta si trata propriile traume ascunse.    Aceasta carte este pentru tine daca: • ai reactii de furie, panica, anxietate etc pe care nu ti le poti explica • ai avut o copilarie dificila • ai fost tinta hartuirii, abuzului sau negljentei • ai fost manipulat de persoane rauvoitoare • ai fost discriminat pe criterii etnice sau sociale  • ai asistat neputincios la destramarea familiei tale   Deopotriva ravasitoare si plina de speranta. - Newsweek. Cutremuratoare, surprinzatoare, incitanta si profunda; aceasta este, in cele din urma, o carte despre forta conexiunii intre oameni si despre triumful spiritului. - Lori Gottlieb , scriitoare   Aceste povestiri au o forta aproape mitologica, la granita tragediei, dar vireaza in cele din urma spre mantuire, cu ajutorul unei terapeute care isi asuma propriile greseli si cauta sa se cunoasca mai bine pe sine, ca si pe pacientii pe care ii trateaza. N-am putut lasa cartea din mana. - Antanas Sileika Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Traume ascunse?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Traume ascunse și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Traume ascunse scrisă de Catherine Gildiner. Traume ascunse a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Traume ascunse este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Traume ascunse este editura BOOKZONE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKZONE aici. Cartea Traume ascunse face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 400 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Traume ascunse și, de asemenea, sperăm că autorul Catherine Gildiner, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde