Rezumat Cartea cu Apolodor - Gellu Naum

Mistuit de dor, pinguinul Apolodor isi ia ramas-bun de la prieteni si o porneste spre Polul Sud, sperand ca-si va gasi linistea alaturi de fratii lui din Labrador. Camila Suzi, iepurele Buza-Lata si pisoiul Tit incearca sa-l opreasca, dar in zadar: dorul lui de departari e mai puternic decat orice si nicio rugaminte, oricat de fierbinte, nu topeste dorinta lui de a vedea gheturile nesfarsite de la capatul Pamantului. Cartea cu Apolodor este un text unic in cultura romana, valoros atat dupa criteriile poeziei mari, cat si dupa rigorile specifice literaturii celor mici.
Citește tot rezumatul cărții Cartea cu Apolodor... Un poem de o mare inventivitate, cu niveluri si chei de lectura diferite, o carte de aventuri, dar si o carte despre literatura, cu un narator cand ingenuu, cand pus pe sotii, cu un personaj ba curajos, ba nu prea, cu un mesaj satirico-politic, dar si cu unul profund uman, vorbind atat pe intelesul copiilor, cat si, prin frumoase subintelesuri, cu cititorul adult, devenit colaborator al poetului. Minunat ilustrata de Dan Ungureanu, povestea in versuri a lui Gellu Naum este o aventura in jurul lumii. Fiecare capitol este o poezie hazlie, pe care copiii o pot memora si din care pot invata lucruri interesante despre animale, despre diferite locuri de pe Glob sau despre emotii. Ilustratii color de Dan Ungureanu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cartea cu Apolodor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cartea cu Apolodor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cartea cu Apolodor scrisă de Gellu Naum. Cartea cu Apolodor a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Cartea cu Apolodor este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Cartea cu Apolodor este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Cartea cu Apolodor face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 94 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cartea cu Apolodor și, de asemenea, sperăm că autorul Gellu Naum, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde