Rezumat Romanul adolescentului miop. Gaudeamus - Mircea Eliade

Ma simteam superior tuturor colegilor mei, macar pentru enormul efort pe care-l cheltuiam pentru a-mi adanci cultura [...] Dar eram mai mult decat atat. Ma aflam in plina criza de pubertate, ma descopeream, mai ales la intalnirile cu fete de varsta mea, cat sunt de timid si de neatragtor, in comparatie cu unii din prietenii mei.
Citește tot rezumatul cărții Romanul adolescentului miop. Gaudeamus... Criza aceasta a mers agravandu-se pana la sfarsitul lieceului. Probabil ca datorita ei n-am mai ajuns sa termin romanul. La un moment dat am simtit ca nu mai pot scrie decat la persoana I, ca orice fel de literatura, in afara de cea direct sau indirect autobiografica, n-avea nici un sens. Asa am inceput Romanul adolescentului miop [...] - Mircea Eliade, Memorii Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Romanul adolescentului miop. Gaudeamus?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Romanul adolescentului miop. Gaudeamus și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Romanul adolescentului miop. Gaudeamus scrisă de Mircea Eliade. Romanul adolescentului miop. Gaudeamus a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Romanul adolescentului miop. Gaudeamus este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Romanul adolescentului miop. Gaudeamus este editura TANA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TANA aici. Cartea Romanul adolescentului miop. Gaudeamus face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 400 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Romanul adolescentului miop. Gaudeamus și, de asemenea, sperăm că autorul Mircea Eliade, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ROMANUL ADOLESCENTULUI MIOP. GAUDEAMUS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde