Rezumat Nopti albe - F.M. Dostoievski

Nopti albe. O clipa de fericire este prea putin pentru viata unui om? Azi a fost o zi mohorata, ploioasa, fara nicio licarire de soare, ca batranetea dinaintea mea. Sunt apasat de ganduri atat de ciudate, de senzatii atat de sumbre; intrebari inca atat de obscure pentru mine se inghesuie in creierul meu si se pare ca nu am nici puterea, nici vointa de a le rezolva.
Citește tot rezumatul cărții Nopti albe... Nu e treaba mea sa rezolv toate astea! Astazi nu ne vom intalni. Ieri, cand ne-am luat ramas bun, norii au inceput sa se adune pe cer si s-a ridicat o ceata. I-am spus ca maine va fi o zi urata; ea nu mi-a raspuns, nu voia sa vorbeasca impotriva dorintelor ei; pentru ea ziua aceea era luminoasa si senina, nici un nor nu trebuia sa-i intunece fericirea. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Nopti albe?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Nopti albe și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Nopti albe scrisă de F.M. Dostoievski. Nopti albe a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Nopti albe este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Nopti albe este editura ANTET REVOLUTION - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ANTET REVOLUTION aici. Cartea Nopti albe face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 120 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Nopti albe și, de asemenea, sperăm că autorul F.M. Dostoievski, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII NOPTI ALBE PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie Nopti Albe de F.M. Dostoievski
Recenzie Nopti Albe de F.M. Dostoievski
publicată la 2014-11-27 17:43:15
recenzie scrisă de Florentina Turcanu
Recenzie: "Nopți albe" de F.M. Dostoievski
Recenzie: "Nopți albe" de F.M. Dostoievski
publicată la 2019-11-28 09:45:47
recenzie scrisă de Oana Maria Stefan
0 secunde