Rezumat Apocalipsa Why Not! - Cornel Constantin Ciomazga

Dupa aproape un deceniu de retragere scriitorul Cornel Constantin Ciomazga, autorul celor mai cautate romane postrevolutionare, revine cu o noua carte ce se anunta a fi bestsellerul anului.   Timp de 20 de ani scriitorul Ciomazga a tinut piata cartii in picioare, cu primele sale doua carti best seller, stindard al unui nou gen literar numit Romanul Catehetic Realist. Acum scriitorul revine cu un nou roman tulburator, care va sparge toate conventiile.
Citește tot rezumatul cărții Apocalipsa Why Not!...   Apocalipsa Why Not! O carte a celor mai mari dezvaluiri din ultimii 2000 de ani, privind fundamentele religiei. O scriitura densa, complexa, rara, ca un brocart literar, cum avea sa scrie criticul Alex Stefanescu, despre prima carte Lucrarea a scriitorului Ciomazga. O slova fermecatoare,  limpede si clara pentru oricine. Dovezi imbatabile pentru fiecare dezvaluire. O carte cu adevarat memorabila! Apocalipsa Why Not, noua carte marca Ciomazga, va fi cu siguranta cartea momentului. Autorul afirma despre aceasta noua carte a sa ca "este o carte pe care lumea a asteptat\'o pana ieri. Astazi exista! Aceasta carte este despre niste mari adevaruri, care ar putea redefini conditia binelui!" Apocalipsa Why Noteste despre renastere, despre reinnoire, despre viata. Despre un altfel de viata. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Apocalipsa Why Not!?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Apocalipsa Why Not! și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Apocalipsa Why Not! scrisă de Cornel Constantin Ciomazga. Apocalipsa Why Not! a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Apocalipsa Why Not! este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Apocalipsa Why Not! este editura CARTEA ACTUALA 3C - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEA ACTUALA 3C aici. Cartea Apocalipsa Why Not! face parte din categoria Crestinism. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 456 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Apocalipsa Why Not! și, de asemenea, sperăm că autorul Cornel Constantin Ciomazga, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde