Rezumat Somawise. Elibereaza-te de ganduri, reconecteaza-te cu corpul - Luke Sniewski

Somawise. Elibereaza-te de ganduri, reconecteaza-te cu corpul. Asculta-ti corpul pentru a invata cum sa obtii starea holistica de bine, schimbarea autentica si relatii hranitoare in viata ta Cum creez schimbarea autentica? Cum pot avea relatii mai armonioase? Cum obtin sanatatea holistica? Toate aceste intrebari necesita o calatorie in corp, unde inveti sa te asculti, sa te reconectezi si sa ai grija de corp.
Citește tot rezumatul cărții Somawise. Elibereaza-te de ganduri, reconecteaza-te cu corpul... Cu Somawise, vei porni intr-o calatorie de transformare care iti va dezvalui secretele sanatatii holistice, ale schimbarii autentice si relatiilor armonioase.   Intr-o lume suprasaturata de solutii rapide si superficiale, cheia schimbarii durabile se afla in noi. Descopera intelepciunea inca neexplorata care te asteapta atunci cand te conectezi la propriul corp. Invata sa onorezi semnalele subtile si indiciile din interiorul tau pentru a naviga in viata cu mai multa sanatate, prezenta si vitalitate.   • invata sa te reglezi si sa te redescoperi in mijlocul ritmului alert al vietii cotidiene • descopera modalitati pentru a te elibera de stres, anxietate si blocaje emotionale cu ajutorul practicilor somatice si al conexiunii cu propriul corp • invata sa te conectezi profund cu corpul tau, sa asculti intelepciunea acestuia si sa transformi aceasta constientizare in actiuni pozitive si vindecatoare • descopera tehnici si exercitii practice care te vor ajuta sa iti dezvolti inteligenta somatica si sa-ti transformi relatia cu corpul    Mixul foarte bine dozat de autodezvaluire, de experienta terapeutica din ambele roluri si ipostaze, de studii si cercetare stiintifica pentru aceia dintre noi care au nevoie de dovezi face din aceasta carte un ghid excelent pentru unul dintre cele mai grele lucruri pe care ni le putem propune: reconectarea cu corpul, coborarea din minte inapoi in trup. - Petronela Rotar , psiholog, scriitoare   Somawise este un ghid de calatorie pentru intalnirea cu sine. Cerinta este ca, inainte de toate, sa recunoastem si sa acceptam ceea ce ni s-a intamplat noua si stramosilor nostri; sa intelegem mecanismele de adaptare si strategiile de supravietuire pe care le-am folosit pentru a alina durerea emotionala pe care o purtam inauntrul nostru; sa fim martorii gandurilor si emotiilor noastre, recunoscand ca ele vor trece si ca nu sunt totuna cu noi; sa ne imprietenim cu corpul si sa-i ascultam mesajele, acordand atentie si curiozitate oricarei neplaceri; sa oferim compasiune tuturor partilor noastre si tuturor celor pe care le descoperim; sa gasim multumire in clipa pe care o traim. - Fat Dharam Naur, ND Co-director Compassionate Inquiry, autoarea cartii The Complete Natural Medicine Guide to Women\'s Health Traducere din limba engleza de Vifor Rotar. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Somawise. Elibereaza-te de ganduri, reconecteaza-te cu corpul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Somawise. Elibereaza-te de ganduri, reconecteaza-te cu corpul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Somawise. Elibereaza-te de ganduri, reconecteaza-te cu corpul scrisă de Luke Sniewski. Somawise. Elibereaza-te de ganduri, reconecteaza-te cu corpul a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Somawise. Elibereaza-te de ganduri, reconecteaza-te cu corpul este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Somawise. Elibereaza-te de ganduri, reconecteaza-te cu corpul este editura HERALD - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERALD aici. Cartea Somawise. Elibereaza-te de ganduri, reconecteaza-te cu corpul face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 352 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Somawise. Elibereaza-te de ganduri, reconecteaza-te cu corpul și, de asemenea, sperăm că autorul Luke Sniewski, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde