Rezumat Evaluare Nationala 2024. Limba si literatura romana - Clasa 8 - Camelia Sapoiu

Acest auxiliar didactic este avizat de Ministerul Educatiei prin O.M.E. nr. 4642/18.08.2021 pentru utilizare in unitatile de inivatamant. Lucrarea Ne pregatim pentru Evaluarea Nationala 2024. Limba si literatura romana.
Citește tot rezumatul cărții Evaluare Nationala 2024. Limba si literatura romana - Clasa 8... Clasa a VIII-a reprezinta un auxiliar complet de pregatire a primului examen important din viata unui elev.   Contine: • 40 de seturi cu exercitii de antrenament pregatitoare pentru cerintele specifice subiectului de examen; • 40 de teste realizate in conformitate cu programa scolara pentru sustinerea Evaluarii Nationale pentru absolventii clasei a VIII-a si cu modelul de structura de subiect si baremul de evaluare si notare in vigoare; • sugestii de raspuns pentru cele 40 de teste (inclusiv 5 modele de compuneri pentru Subiectul al II-lea, realizate chiar de catre elevi de clasa a VIII-a); • explicatii si sfaturi pentru redactarea rezolvarilor; • posibilitatea descarcarii, prin scanarea unui cod QR, a unor fise de autoevaluare si reglare a invatarii pentru fiecare test in parte; • texte-suport care acopera cerintele programei din punct de vedere tematic si tipologic; • sugestii de lectura suplimentara; • un design prietenos.   Colectiv de autori: Camelia Sapoiu, Mihaela Dobos, Cristina Cergan, Diana Iacob, Natalia Leu, Daniela Martinas, Mihaela Nicolae, Bogdan Ratiu, Mara Trofin, Anca Vlaicu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Evaluare Nationala 2024. Limba si literatura romana - Clasa 8?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Evaluare Nationala 2024. Limba si literatura romana - Clasa 8 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Evaluare Nationala 2024. Limba si literatura romana - Clasa 8 scrisă de Camelia Sapoiu. Evaluare Nationala 2024. Limba si literatura romana - Clasa 8 a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Evaluare Nationala 2024. Limba si literatura romana - Clasa 8 este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Evaluare Nationala 2024. Limba si literatura romana - Clasa 8 este editura PARALELA 45 - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PARALELA 45 aici. Cartea Evaluare Nationala 2024. Limba si literatura romana - Clasa 8 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte rezonabil de groasă - are 288 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Evaluare Nationala 2024. Limba si literatura romana - Clasa 8 și, de asemenea, sperăm că autorul Camelia Sapoiu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde