Rezumat Capitolul 79. Cartea vietii - Popescu Romeo

Mi-a placut sa studiez oamenii care au lasat ceva in urma, in istorie si ii apreciez pe aceia care ar fi putut "sa taie in carne vie" si nu au facut-o (eu as fi facut-o). Nu suport fatarnicia, minciuna, tradarea, delasarea, lenea si prostia.
Citește tot rezumatul cărții Capitolul 79. Cartea vietii... Am facut tot posibilul sa inlatur toate acestea din viata mea, chiar daca viata "m-a pandit" sa gresesc. La 36 ani (4×9) am facut o mare greseala si am ramas fara tot ce cladisem (pe aroganta si nepasare). Atunci, Cineva mult mai destept decat mine, adica Dumnezeu, a vrut sa ma puna pe cale (cum zic spiritualii), chiar si fara acele "valori" amintite mai sus.   Romeo Popescu: De 12 ani, zi de zi, continui sa studiez Numerologia. Sunt doar un cercetator in acest domeniu si nici de departe nu ma declar a fi un expert. Consider Numerologia o stiinta care reprezinta aritmetica Universului si a Lui Dumnezeu.  Ajuns la nivelul la care sunt acum, cred tot mai mult ca unui om nu-i este indeajuns o viata pentru a studia si intelege aceasta stiinta. ....Pentru mine, frumusetea inseamna o carte buna de literatura, filozofie sau psihologie, un documentar bun (despre stiinta, istorie), sa cunosc despre mancaruri bune si vinuri alese, sa ascult o muzica buna sau sa savurez o cafea adevarata undeva la o terasa... Multi sau putini sunt aceia care reusesc in viata. Insa, pentru "Aceia" intotdeauna exista un inceput care sa-i repozitioneze pe Calea Destinului. - Romeo Popescu   Iata, pentru mine, un prim capitol din Cartea Vietii - Capitolul 79.  Aici povestesc descoperirea mea trecuta prin aproape fiecare experienta a vietii mele de pana acum. Numerologia pe care am invatat-o, am aplicat-o si am reinventat-o acolo unde situatiile vietii imi cereau sa fac asta. Am avut nevoie sa inteleg in cel mai pragmatic mod, matematic pentru creierul meu rational, ca viata are fete nevazute (acea "Lumea Nevazuta" in Numerologie) care de fiecare data ne influenteaza "Lumea Vazuta" si, bineinteles, Universul propriu. Aceasa carte explica Numerologia intr-un mod concret aratat in sensul vietii. Prin aceasta stiinta se poate vedea care este destinul unui om sau drumul catre acesta, insa, pentru a-l implini, este important sa faca ceva in acest sens, totusi. Aplica in viata ta notiunile oferite, in ceea ce numesti Evolutie, in identitatea ta de barbat sau femeie, in relatiile tale si, mai ales, in acea relatie pe care ti-o doresti a fi perfecta (in sensul tau, bineinteles)! Altfel, daca doar acumulezi informatia si nu faci nimic cu ea, o poti pierde in cel mult 72 de ore (demonstrat numerologic). Ar fi doar o teorie peste o alta teorie si nimic mai mult. Traieste frumos, invata sa fii tu (sa fii ceea ce Numerologia numeste Vibratie Interioara) si nu alerga dupa fericire! Creeaz-o! Fericirea, la nivel de spirit, este o stare pe care alegem sa o experimentam si sa o impartasim cu ceilalti (vezi capitolul despre "Formula Fericirii" din carte). Capitolul 79 prezinta o cunoastere a vietii mele de care ma folosesc mereu si pe care ma bucur sa o las scrisa in speranta ca-ti va fi utila si tie, cititorule. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Capitolul 79. Cartea vietii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Capitolul 79. Cartea vietii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Capitolul 79. Cartea vietii scrisă de Popescu Romeo. Capitolul 79. Cartea vietii a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Capitolul 79. Cartea vietii este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Capitolul 79. Cartea vietii este editura EDITURA CREATOR - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EDITURA CREATOR aici. Cartea Capitolul 79. Cartea vietii face parte din categoria Numerologie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 332 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Capitolul 79. Cartea vietii și, de asemenea, sperăm că autorul Popescu Romeo, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde