Rezumat Charlie si fabrica de ciocolata - Roald Dahl

Charlie Bucket este innebunit dupa ciocolata. Iar Willy Wonka, cel mai iscusit inventator din lume, deschide portile uimitoarei sale fabrici de ciocolata pentru cinci copii norocosi. Bomboane care nu se termina niciodata, caramele magice, acadele-lampadar si un rau de ciocolata calda, incantatoare.
Citește tot rezumatul cărții Charlie si fabrica de ciocolata... Charlie are nevoie de un singur Bilet de Aur si aceste dulciuri minunate ar putea fi toate ale lui. Ilustratii de Quentin Blake.   Traducere din engleza de Christina Anghelina. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Charlie si fabrica de ciocolata?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Charlie si fabrica de ciocolata și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Charlie si fabrica de ciocolata scrisă de Roald Dahl. Charlie si fabrica de ciocolata a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Charlie si fabrica de ciocolata este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Charlie si fabrica de ciocolata este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Charlie si fabrica de ciocolata face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 200 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Charlie si fabrica de ciocolata și, de asemenea, sperăm că autorul Roald Dahl, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII CHARLIE SI FABRICA DE CIOCOLATA PUBLICATE PE BOOKNATION

Quiz: Charlie și Fabrica de Ciocolată
Quiz: Charlie și Fabrica de Ciocolată
publicată la 2020-10-24 16:23:44
recenzie scrisă de Alexandra Mircea
0 secunde