Rezumat Matematica - Clasa 5 Partea 1 - Consolidare - Sorin Peligrad, Maria Zaharia, Dan Zaharia

Matematica. Aritmetica, algebra, geometrie. Clasa a V-a. Consolidare. Partea I Seria de lucrari Mate 2000+ Consolidare, destinata claselor de gimnaziu, respecta toate cerintele programei referitoare la competente generale, competente specifice si continuturi, oferind sugestii metodologice dintre cele mai atractive.
Citește tot rezumatul cărții Matematica - Clasa 5 Partea 1 - Consolidare...   Prin urmare, pentru fiecare capitol din programa sunt prevazute:   • un text teoretic succint, obligatoriu (rezumat al continuturilor invatarii propuse de programa) care cuprinde notiuni si relatii (introduse prin definitii si notatii corespunzatoare), proprietati (teoreme, propozitii etc), metode (reguli de calcul, algoritmi de lucru etc). Pentru a fi bine intelese si retinute de elevi, notiunile teoretice sunt insotite de exemple si modele de rezolvari; • un text teoretic neobligatoriu, destinat aprofundarii suplimentare de catre elevii preocupati de performanta a continuturilor propuse de programa, in vederea obtinerii unor rezultate deosebite la concursuri si olimpiade scolare; • activitati de consolidare a invatarii, pentru lucrul la clasa si pentru acasa (afterschool, homeschooling), care grupeaza tipuri diverse de exercitii si probleme pe trei niveluri progresive: 1) intelegere; 2) aplicare si exersare; 3) aprofundare si performanta. Aceasta abordare modulara permite aplicarea metodei interactive moderne de invatare centrata pe elev stiu / vreau sa stiu / am invatat; • utilizarea algoritmilor si conceptelor matematice de baza in activitatea practica (matematica aplicata in viata cotidiana) ca metoda moderna de invatare; • evaluari ale progresului invatarii prin teste conforme cu standardele Ministerului Educatiei si Cercetarii; • aplicatie destinata invatarii in sistem online; prin scanarea QR CODE-ului prezent in interiorul volumului tiparit, se ofera (in premiera pe piata cartii din Romania) acces la activitati de predare aflate in stransa legatura atat cu continuturile programei, cat si cu cele ale volumului tiparit. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica - Clasa 5 Partea 1 - Consolidare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica - Clasa 5 Partea 1 - Consolidare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica - Clasa 5 Partea 1 - Consolidare scrisă de Sorin Peligrad, Maria Zaharia, Dan Zaharia. Matematica - Clasa 5 Partea 1 - Consolidare a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Matematica - Clasa 5 Partea 1 - Consolidare este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Matematica - Clasa 5 Partea 1 - Consolidare este editura PARALELA 45 - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PARALELA 45 aici. Cartea Matematica - Clasa 5 Partea 1 - Consolidare face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica - Clasa 5 Partea 1 - Consolidare și, de asemenea, sperăm că autorul Sorin Peligrad, Maria Zaharia, Dan Zaharia, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde