Rezumat Caiet de scriere - Clasa 1 - Marilena Nedelcu, Mirela Ilie

Caietul de Scriere pentru clasa I este cel mai bun prieten al micutilor care vor sa se antreneze sa scrie frumos. Caietul le ofera posibilitatea sa se joace invatand literele de mana si sa isi perfectioneze tehnice de scriere.
Citește tot rezumatul cărții Caiet de scriere - Clasa 1... De la bastonase, zale si pana la literele exotice Q, X, Y si W calatoria copilului in lumea cunoasterii devine o plimbare frumoasa cu ajutorul modelelor de scriere din caietul Booklet de Scriere. Caietul este instrumentul ideal de lucru atat la clasa cat si acasa. Fiecare lectie este insotita de o autoevaluare care le permite micutilor sa realizeze cat de mult le-a placut lectia, cat de greu li s-a parut continutul asimilat si sa se autoevalueze.   Caietul de Scriere pentru clasa I respecta programa in vigoare si modelele de caligrafie specifice clasei I. Exercitiile sunt prilejul ideal pentru micuti de a-si dezvolta imaginatia, creativitatea si dexteritatea. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Caiet de scriere - Clasa 1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Caiet de scriere - Clasa 1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Caiet de scriere - Clasa 1 scrisă de Marilena Nedelcu, Mirela Ilie. Caiet de scriere - Clasa 1 a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Caiet de scriere - Clasa 1 este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Caiet de scriere - Clasa 1 este editura BOOKLET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKLET aici. Cartea Caiet de scriere - Clasa 1 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 64 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Caiet de scriere - Clasa 1 și, de asemenea, sperăm că autorul Marilena Nedelcu, Mirela Ilie, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde