Rezumat Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 - Gabriel Popa, Gheorghe Iurea, Adrian Zanoschi, Dorel Luchian

Lucrarea Matematica. Evaluarea Nationala vine in intampinarea asteptarilor elevilor si profesorilor aflati pe traseul pregatirii Evaluarii Nationale, prin aprofundarea si consolidarea continuturilor prevazute de programa scolara si de cerintele modelului de subiect de examen.
Citește tot rezumatul cărții Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8...   Tinand seama de competentele vizate prin programa de examen, precum si de exigentele firesti ale studiului matematicii, am gandit o structura complexa si eficienta, lucrarea continand un memorator, 14 teme / lectii recapitulative din materia pentru examen a claselor V-VIII si 80 de teste dupa modelul subiectului de examen. La primele teste, elevul poate completa raspunsul in spatiul alocat, ca un exercitiu de redactare necesar in perspectiva viitoarelor evaluari, care impun un ritm de lucru si niste obiective precise. In plus, copiii si antrenorii lor au posibilitatea de a studia metodic baremele specifice noului tip de subiect, testele fiind insotite de raspunsuri si sugestii de rezolvare care le ofera un feedback necesar si imediat, astfel incat nivelul de pregatire se poate verifica prin autoevaluare. Problemele au, in general, un caracter aplicativ, dar si unul ludic, iar reperele teoretice constituie o forma utila de sistematizare a aparatului conceptual necesar rezolvarii subiectelor, precum si lucrului de zi cu zi, in clasa si acasa. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 scrisă de Gabriel Popa, Gheorghe Iurea, Adrian Zanoschi, Dorel Luchian. Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 este editura PARALELA 45 - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PARALELA 45 aici. Cartea Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte rezonabil de groasă - are 296 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 și, de asemenea, sperăm că autorul Gabriel Popa, Gheorghe Iurea, Adrian Zanoschi, Dorel Luchian, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde