Rezumat Minunea. Editie ilustrata - R. J. Palacio

Postfata noua de R. J. Palacio   Cuvant-inainte de Dina Zuckerberg.   Minunea este cea mai buna carte pentru copii a anului. - Slate   O minune de carte! Palacio a construit o poveste nespus de captivanta si personaje de care nu mai vrei sa te desparti.
Citește tot rezumatul cărții Minunea. Editie ilustrata... - Entertainment Weekly   Profunda, de neuitat... Auggie si ceilalti pusti sunt forta vitala care strabate aceasta carte, iar Palacio surprinde cu egala maiestrie vocile tuturor - fete si baieti, elevi de gimnaziu sau adolescenti. - The New York Times   Romanul de debut al lui R.J. Palacio este atat de aparte si seducator datorita neobisnuitei generozitati cu care autoarea spune povestea lui Auggie: una de o mare frumusete, amuzanta si pe alocuri induiosatoare despre o transformare tacuta, dar profunda. - The Wall Street Journal Ilustratii color de Tad Carpenter. Traducere din limba engleza de Iulia Arsintescu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Minunea. Editie ilustrata?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Minunea. Editie ilustrata și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Minunea. Editie ilustrata scrisă de R. J. Palacio. Minunea. Editie ilustrata a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Minunea. Editie ilustrata este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Minunea. Editie ilustrata este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Minunea. Editie ilustrata face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 384 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Minunea. Editie ilustrata și, de asemenea, sperăm că autorul R. J. Palacio, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde