Rezumat Emotiile morale in viata de zi cu zi - Septimiu Chelcea

Eseurile din acest volum ofera cititorilor repere pentru intelegerea emotiilor pe care le traim intr-un context social sau altul. Aceste repere sunt, in fapt, rezultatele cercetarilor psihosociologice, care de multe ori contrazic prejudecatile sau care completeaza si depasesc in mod fericit cunoasterea la nivelul simtului comun.
Citește tot rezumatul cărții Emotiile morale in viata de zi cu zi... In primul rand, sunt prezentate emotiile bazate pe evaluarea sinelui (self-conscious emotions), o clasa de emotii morale din care fac parte rusinea, vinovatia, regretele si mandria. Lipsit de aceste emotii, persoana ar decadea din demnitatea de om. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Emotiile morale in viata de zi cu zi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Emotiile morale in viata de zi cu zi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Emotiile morale in viata de zi cu zi scrisă de Septimiu Chelcea. Emotiile morale in viata de zi cu zi a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Emotiile morale in viata de zi cu zi este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Emotiile morale in viata de zi cu zi este editura PRO UNIVERSITARIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PRO UNIVERSITARIA aici. Cartea Emotiile morale in viata de zi cu zi face parte din categoria Psihologie, psihanaliza, logica. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Emotiile morale in viata de zi cu zi și, de asemenea, sperăm că autorul Septimiu Chelcea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde