Rezumat Codul civil Septembrie 2023 Ed. Spiralata - Dan Lupascu

Codul civil Septembrie 2023 Ed. Spiralata: • Dispozitii de aplicare • Decizii ale Curtii Constitutionale • Recursuri in interesul legii • Hotarari prealabile • Dispozitii conexe • Index • Legea nr.
Citește tot rezumatul cărții Codul civil Septembrie 2023 Ed. Spiralata... 140/2022 privind unele masuri de ocrotire pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale si psihosociale si modificarea si completarea unor acte normative (extras) Lucrarea Codul civil Septembrie 2023 (editie spiralata), ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu si tiparita pe hartie alba de calitate superioara, contine textul Codului civil actualizat, imbogatit cu dispozitii de aplicare si conexe, cu extrase din Constitutia Romaniei, cu decizii CNA, cu recursuri in interesul legii, cu hotarari prealabile si cu decizii ale Curtii Constitutionale, necesare unei depline intelegeri a reglementarii.   Indexul plasat la finalul Codului faciliteaza utilizarea acestuia, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul dreptului civil si asigurand o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.   Lucrarea Codul civil Septembrie 2023 (editie spiralata) este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Codul civil Septembrie 2023 Ed. Spiralata?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Codul civil Septembrie 2023 Ed. Spiralata și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Codul civil Septembrie 2023 Ed. Spiralata scrisă de Dan Lupascu. Codul civil Septembrie 2023 Ed. Spiralata a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Codul civil Septembrie 2023 Ed. Spiralata este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Codul civil Septembrie 2023 Ed. Spiralata este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Codul civil Septembrie 2023 Ed. Spiralata face parte din categoria Legislatie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 560 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Codul civil Septembrie 2023 Ed. Spiralata și, de asemenea, sperăm că autorul Dan Lupascu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CODUL CIVIL SEPTEMBRIE 2023 ED. SPIRALATA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde