Rezumat Matematica - Clasa 6 - Culegere de probleme - Ioana Monalisa Manea, Cristina Neagoe

Matematica. Culegere de probleme pentru clasa a VI-a   Culegerea cuprinde probleme si exercitii corespunzatoare programei scolare de matematica aprobate prin OMEN 3393/2017. In functie de gradul de complexitate, exercitiile si problemele au rezultate, indicatii sau rezolvari integrale.
Citește tot rezumatul cărții Matematica - Clasa 6 - Culegere de probleme...   Adresandu-se tuturor categoriilor de elevi, cartea poate fi folosita si in clasa si in pregatirea individuala, ea devenind un instrument sigur pentru invatarea matematicii. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica - Clasa 6 - Culegere de probleme?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica - Clasa 6 - Culegere de probleme și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica - Clasa 6 - Culegere de probleme scrisă de Ioana Monalisa Manea, Cristina Neagoe. Matematica - Clasa 6 - Culegere de probleme a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Matematica - Clasa 6 - Culegere de probleme este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Matematica - Clasa 6 - Culegere de probleme este editura PUISOR - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUISOR aici. Cartea Matematica - Clasa 6 - Culegere de probleme face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte ușor de citit, are doar 140 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica - Clasa 6 - Culegere de probleme și, de asemenea, sperăm că autorul Ioana Monalisa Manea, Cristina Neagoe, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde