Rezumat Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 - Marius Perianu, Catalin Stanica, Ioan Balica, Catalin Miinescu, Cristian Lazar

Evaluarea nationala 2024. Matematica - Clasa a VIII-a - Teme, probleme si teste de verificare Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 6250/2020 si se regaseste la pozitia nr.
Citește tot rezumatul cărții Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8... 56 din anexa Ordinului. Aceasta lucrare a fost realizata in conformitate cu programa pentru sustinerea Evaluarii nationale, aprobata prin ordinul ministrului Educatiei si Cercetarii nr. 4730/18.08.2022.   Aceasta lucrare: • realizeaza recapitularea materiei prevazute de noua programa pentru examenul de Evaluare nationala de la sfarsitul clasei a VIII-a, prin 10 teme de aritmetica si algebra si 7 teme de geometrie; • cuprinde, in cadrul fiecarei teme: - o sinteza completa a teoriei necesare pentru examen; - in medie, cate 50 de exercitii si probleme, atent selectate si gradate ca dificultate, care exploateaza si fixeaza continuturile teoretice ale temei; • permite verificarea stadiului pregatirii elevilor prin 10 teste pentru clasa a VII-a si 20 de teste pentru clasa a VIII-a, insotite de solutii si bareme, elaborate conform matricei de specificatii pentru examenul de Evaluare nationala de la sfarsitul clasei a VIII-a. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 scrisă de Marius Perianu, Catalin Stanica, Ioan Balica, Catalin Miinescu, Cristian Lazar. Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 400 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Evaluarea Nationala 2024. Matematica - Clasa 8 și, de asemenea, sperăm că autorul Marius Perianu, Catalin Stanica, Ioan Balica, Catalin Miinescu, Cristian Lazar, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde