Rezumat Provocarea Ierusalimului - Eric-emmanuel Schmitt

Provocarea Ierusalimului. O calatorie in Tara Sfanta In 2022, la invitatia Vaticanului, Eric-Emmanuel Schmitt se intoarce la originile marilor credinte monoteiste calatorind in Tara Sfanta, iar Provocarea Ierusalimului - jurnalul acestui pelerinaj la Betleem, Nazaret, Cezareea - consemneaza experienta spirituala, intrebarile, reflectiile, senzatiile, uluirea, pana la surpriza finala a unei intalniri incre­dibile cu ceea ce autorul numeste "de neintelesul".
Citește tot rezumatul cărții Provocarea Ierusalimului... O carte-marturie, despre o calatorie in spatiu, in timp, dar, mai presus de toate, catre sine, scrisa cu ardoare, care transmite un mesaj al compasiunii, al iubirii, al tolerantei: Provocarea pe care Dumnezeu o adreseaza si credinciosilor, si necredinciosilor depaseste ceea ce acestia isi imagineaza. Dumnezeu nu le spune: "Ascultati-ma!", ci le striga: "Ascultati-va!". La Ierusalim, unde a inceput totul, nimic nu este incheiat.   Postfata cartii este semnata de Papa Francisc , si ia forma unei scrisori adresate autorului de catre Suveranul Pontif, in care acesta subliniaza nevoia de fraternitate: Provocarea pe care Ierusalimul o ridica si-n ziua de azi in fata lumii exact aceasta este: sa trezeasca in inima fiecarei fiinte omenesti dorinta de a-l privi pe celalalt ca pe un frate in unica familie omeneasca. Traducere din limba franceza de Doru Mares. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Provocarea Ierusalimului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Provocarea Ierusalimului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Provocarea Ierusalimului scrisă de Eric-emmanuel Schmitt. Provocarea Ierusalimului a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Provocarea Ierusalimului este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Provocarea Ierusalimului este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Provocarea Ierusalimului face parte din categoria Memorii Jurnal. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Provocarea Ierusalimului și, de asemenea, sperăm că autorul Eric-emmanuel Schmitt, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde