Rezumat Masajul capului - Helen Mcguinness

La modul traditional, masajul a reprezentat o trasatura importanta a vietii de familie de-a lungul generatiilor. Traditiile indiene considera ca masajul pastreaza forta vitala si energia trupului, fiind cea mai puternica modalitate de relaxare si reintinerire. Desi tehnicile folosite in masajul ayurvedic al capului implica numai partea superioara a trupului, beneficiile potentiale sunt multiple.
Citește tot rezumatul cărții Masajul capului... Se poate spune ca masajul ayurvedic al capului este o terapie cu adevarat holistica, prin faptul ca are multe beneficii fiziologice si psihologice. Multi pacienti sustin ca in urma acestei forme de tratament simt reechilibrarea intregului trup. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Masajul capului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Masajul capului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Masajul capului scrisă de Helen Mcguinness. Masajul capului a apărut în anul 2024. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2024 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Masajul capului este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Masajul capului este editura LAMBODAR - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LAMBODAR aici. Cartea Masajul capului face parte din categoria Terapii Alternative. Este o carte rezonabil de groasă - are 288 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Masajul capului și, de asemenea, sperăm că autorul Helen Mcguinness, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde