Rezumat Categoria B Intrebari si teste pentru obtinerea permisului 2020 + 2 caiete - -

Întrebări și teste pentru obținerea permisului de conducere auto 2020 categoria B Lucrarea de față este adaptată la noua legislație rutieră din România. • Ordonanța de urgență a Guvernului nr.
Citește tot rezumatul cărții Categoria B Intrebari si teste pentru obtinerea permisului 2020 + 2 caiete... 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu toate completările la zi • Regulamentul de aplicare al Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 • Amenzi, puncte de penalizare, suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe timp nelimitat, reținerea permisului de conducere, reținerea certificatului de înmatriculare, imobilizarea unui vehicul • Întrebări actualizate pentru verificarea cunoștințelor în vederea obținerii permisului de conducere auto • Teste pentru verificarea cunoștințelor Cartea conține 1471 de întrebări cu răspunsuri la sfârșitul cărții. Include Harta indicatoarelor Pachetul include că bonus încă două cărți: • Explicații și comentarii ale răspunsurilor corecte din lucrarea Întrebări și teste categoria B (120 pagini) • Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu modificările și completările ulterioare, republicată și Regulamentul de aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice (192 pagini) Cuprins: ÎNTREBĂRI Cap.1. Indicatoare și marcaje rutiere Cap.2. Semnalele polițistului și ale altor persoane care dirijează circulația Cap.3. Semnalele luminoase Cap.4. Poziția în timpul mersului și semnalele conducătorilor de vehicule Cap.5. Depășirea Cap.6. Viteza și distanța dintre vehicule Cap.7. Reguli referitoare la manevre Cap.8. Prioritatea de trecere Cap.9. Trecerea la nivel cu calea ferată Cap.10. Oprirea, staționarea și parcarea Cap.11. Circulația pe autostrăzi Cap.12. Obligațiile conducătorilor de autovehicule Cap.13. Sancțiuni și infracțiuni Cap.14. Reguli generale Cap.15. Conducerea preventivă Cap.16. Măsuri de prim ajutor Cap.17. Conducerea ecologică Cap.18. Noțiuni de mecanică Răspunsuri TESTE Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Categoria B Intrebari si teste pentru obtinerea permisului 2020 + 2 caiete?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Categoria B Intrebari si teste pentru obtinerea permisului 2020 + 2 caiete și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Categoria B Intrebari si teste pentru obtinerea permisului 2020 + 2 caiete scrisă de -. Categoria B Intrebari si teste pentru obtinerea permisului 2020 + 2 caiete a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Categoria B Intrebari si teste pentru obtinerea permisului 2020 + 2 caiete este editura NATIONAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NATIONAL aici. Cartea Categoria B Intrebari si teste pentru obtinerea permisului 2020 + 2 caiete face parte din categoria Legislatie Rutiera. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 300 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Categoria B Intrebari si teste pentru obtinerea permisului 2020 + 2 caiete și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CATEGORIA B INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI 2020 + 2 CAIETE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde