Rezumat Elemente de stiinta administratiei - Cezar Corneliu Manda

P
Citește tot rezumatul cărții Elemente de stiinta administratiei... rezentul demers reprezinta in fapt, fara a avea pretentia exhaustivitatii sale, o cercetare actuala a principalelor aspecte, in esenta a pilonilor stiintei activitatii de administrare eficienta a treburilor publice, racordata pe deplin realitatilor ocial-politice de la nivel national. El constituie, totodata, un studiu extrem de necesar si, indeosebi, util, atat studentilor de la Facultatile de Administratie Publica si respectiv, celor de la Facultatile de Drept, in calitatea lor de viitori functionari publici, cat si practicienilor din cadrul administratiei publice din Romania, deopotriva, functionarilor publici si specialistilor sai de la nivel central, teritorial si local, in contextul formarii si perfectionarii lor continue, din perspectiva asigurarii unei celerice, calitative si eficace serviri a intereselor cetateanului, patronul si insasi ratiunea de a fi a unei autentice si moderne administratii publice. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Elemente de stiinta administratiei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Elemente de stiinta administratiei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Elemente de stiinta administratiei scrisă de Cezar Corneliu Manda. Elemente de stiinta administratiei a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Elemente de stiinta administratiei este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Elemente de stiinta administratiei face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 324 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Elemente de stiinta administratiei și, de asemenea, sperăm că autorul Cezar Corneliu Manda, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde