Rezumat Casa cu iedera - Florin Logresteanu

Florin Logreșteanu, membru, din 1999, al Uniunii Scriitorilor din România, a debutat în 1974, în revista Luceafărul, la recomandarea lui S. Damian și a prozatorului Nicolae Velea. A publicat, până astăzi, un volum de nuvele (Răspântia păsărilor) și trei romane (Trepte, Inseparabilii, Labirinturi), despre care s-au pronunțat critici importanți, precum L.
Citește tot rezumatul cărții Casa cu iedera... Ulici, Dan Cristea, Constantin M. Popa, N. Ciobanu, Marian Popa, G. Coșoveanu, Paul Aretzu etc. Florin Logreșteanu (care e Doctor în Filologie și profesor la Colegiul Național „Elena Cuza” din Craiova) propune noul său roman intitulat Casa cu iederă. Acțiunea lui se desfășoară pe fundalul evenimentelor care au premers conflictului balcanic dintre sârbi și albanezi din ultimul deceniu al mileniului trecut. L-am citit în manuscris și sunt în măsură să spun că e vorba de un excelent roman al psihozei colective, care luminează subsolurile conștiinței umane. Eugen Negrici

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Casa cu iedera?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Casa cu iedera și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Casa cu iedera scrisă de Florin Logresteanu. Casa cu iedera a apărut în anul 2010. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2010 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Casa cu iedera este editura CONTEMPORANUL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CONTEMPORANUL aici. Cartea Casa cu iedera face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 344 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Casa cu iedera și, de asemenea, sperăm că autorul Florin Logresteanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde