Rezumat Securitatea statelor. Privire speciala asupra minoritatilor - Cristian Jura

Viitoarea configurație a Europei va depinde în mare măsură de drepturile care vor fi atribuite persoanelor aparținând minorităților naționale, precum și de dezvoltarea diferitelor regiuni ale Europei, inclusiv înființarea regiunilor de dezvoltare din România. Unul dintre principalele fenomene care vor modela configurația europeană este tendința de diluare a suveranității statale: pe de o parte suveranitatea statelor se deleagă spre nivelul supra-național, iar pe de altă parte suveranitatea este cedată comunităților locale, indiferent care este forma de organizare a acestora (regiune, district, land, județ sau chiar zona istorică).
Citește tot rezumatul cărții Securitatea statelor. Privire speciala asupra minoritatilor... Cu toate că suveranitatea, în anumite analize, apare ca un concept aproape desuet (punându-se chiar întrebarea dacă nu cumva a fost de la bun început un concept lipsit de fond), evoluția atributelor suveranității și migrarea lor între diferite subiecte de drept constituie o temă de maxim interes pentru problematica drepturilor persoanelor aparținând minorităților naționale. De aceea, această temă reprezintă subiectul principal al acestui volum. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Securitatea statelor. Privire speciala asupra minoritatilor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Securitatea statelor. Privire speciala asupra minoritatilor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Securitatea statelor. Privire speciala asupra minoritatilor scrisă de Cristian Jura. Securitatea statelor. Privire speciala asupra minoritatilor a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Securitatea statelor. Privire speciala asupra minoritatilor este editura C.H. BECK - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura C.H. BECK aici. Cartea Securitatea statelor. Privire speciala asupra minoritatilor face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte rezonabil de groasă - are 216 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Securitatea statelor. Privire speciala asupra minoritatilor și, de asemenea, sperăm că autorul Cristian Jura, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SECURITATEA STATELOR. PRIVIRE SPECIALA ASUPRA MINORITATILOR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde