Rezumat Testamentul in noul cod civil - Daniela Negrila

Volumul de fata reprezinta o analiza teoretica a materiei testamentului astfel cum este ea reglementata in noul Cod civil. Fiind realizata de un notar public, cartea cuprinde importante aspecte practice deosebit de utile celor care trebuie sa solutioneze cereri in domeniu.
Citește tot rezumatul cărții Testamentul in noul cod civil... Aparent, ea se adreseaza in special notarilor publici, insa, datorita formei in care este organizata materia, se dovedeste utila si celorlalte profesii din lumea juridica precum si studentilor. Ea va putea fi folosita la fel de bine de catre notari – pentru care succesiunile reprezinta un domeniu principal de activitate – cat si de judecatori, avocati, mediatori – care au posibilitatea sa cunoasca in acest fel practica si uzantele notariale. Avantajul volumului sta in principal in aceea ca el reprezinta o analiza teoretica, dublata permanent de aspectele practice aferente fiecarui domeniu discutat. Este o imbinare a teoriei cu practica, realizata de o asemenea maniera, incat discutia despre lege nu mai ramane intr-un mediu abstract, ci se transfera in mediul palpabil al situatiilor practice. Pentru autoare, legea nu este doar un simplu material de analiza ci un instrument pus in slujba oamenilor. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Testamentul in noul cod civil?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Testamentul in noul cod civil și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Testamentul in noul cod civil scrisă de Daniela Negrila. Testamentul in noul cod civil a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Testamentul in noul cod civil este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Testamentul in noul cod civil face parte din categoria Categoria: Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 494 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Testamentul in noul cod civil și, de asemenea, sperăm că autorul Daniela Negrila, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TESTAMENTUL IN NOUL COD CIVIL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde