Rezumat Cosmosul in traditia crestina - Florin Mihaescu

Nu am scris această carte pentru a spune lucruri noi despre principalele aspecte ale cosmologiei creștine, ci mai curând pentru a îi stimula pe cei ce le vor citi să le cerceteze ei înșiși. "Cereți și vi se va da; căutați și veți găsi; bateți și vi se va deschide." Am încercat să atingem câteva puncte sensibile ale fiecărei probleme, fără a fi eshaustivi, fără orgoliul de a face erudiție, ci numai în intenția de a lămuri situația unui cestin ortodox în mijlocul acestui cosmos pe care ar trebui să îl înțeleagă, ca să trăiască împăcat cu el, și de care ar trebui să se detașeze, în cele din urmă, ca să fie împăcat cu Dumnezeu.
Citește tot rezumatul cărții Cosmosul in traditia crestina... Florin Mihăescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cosmosul in traditia crestina?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cosmosul in traditia crestina și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cosmosul in traditia crestina scrisă de Florin Mihaescu. Cosmosul in traditia crestina a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cosmosul in traditia crestina este editura HERUVIM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERUVIM aici. Cartea Cosmosul in traditia crestina face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 344 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cosmosul in traditia crestina și, de asemenea, sperăm că autorul Florin Mihaescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII COSMOSUL IN TRADITIA CRESTINA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde