Rezumat Anglia, Anglia - Julian Barnes - Julian Barnes

„Nu există scriitor mai inteligent pe scena literară contemporană. Nimic din ce a scris nu este mai amar, mai subtil, mai usturător și mai tentant.“ John Carey, The Sunday Times „Vechea Anglie își retezase singura beregată și zăcea acum la rigola, sub lumina spectrală a lămpii cu gaz, singura funcție rămasă pentru ea fiind aceea de exemplu descurajant pentru alții.
Citește tot rezumatul cărții Anglia, Anglia - Julian Barnes... (...) vechea Anglie își pierduse istoria și, prin urmare – dat fiind că memoria ne dă identitatea – își pierduse simțul propriei existențe.“ Julian Barnes reinventează ironic o țară și o identitate. Fantezie care se joacă spectaculos cu o lume reală, romanul Anglia, Anglia va invita într-o lume de carton… Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Anglia, Anglia - Julian Barnes?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Anglia, Anglia - Julian Barnes și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Anglia, Anglia - Julian Barnes scrisă de Julian Barnes. Anglia, Anglia - Julian Barnes a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Anglia, Anglia - Julian Barnes este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Anglia, Anglia - Julian Barnes face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 352 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Anglia, Anglia - Julian Barnes și, de asemenea, sperăm că autorul Julian Barnes, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ANGLIA, ANGLIA - JULIAN BARNES PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde