Rezumat Jurnalul unui pusti vol. 8: Ghinion cu carul - Jeff Kinney

Pentru Greg Heffley lucrurile nu merg prea bine. Prietenul lui cel mai bun, Rowley Jefferson, l-a abandonat și găsirea unor noi prieteni nu e deloc o muncă ușoară. Ca să-și schimbe norocul, Greg se hotărește să se lase pe mâna destinului.
Citește tot rezumatul cărții Jurnalul unui pusti vol. 8: Ghinion cu carul... Poate o bilă magică să-i schimbe lui Greg soartă sau viața lui va fi de-acum încolo un lung șir de ghinioane?  "În lumea editorială, Kinney e asemenea unui star rock." - Backseat Book Club "Una dintre cele mai de succes serii publicate vreodată." - Washington Post "O lectură savuroasă pentru toți cei care sunt în căutarea unei cărți amuzante." - School Library Journal       Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnalul unui pusti vol. 8: Ghinion cu carul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnalul unui pusti vol. 8: Ghinion cu carul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnalul unui pusti vol. 8: Ghinion cu carul scrisă de Jeff Kinney. Jurnalul unui pusti vol. 8: Ghinion cu carul a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnalul unui pusti vol. 8: Ghinion cu carul este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Jurnalul unui pusti vol. 8: Ghinion cu carul face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 218 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnalul unui pusti vol. 8: Ghinion cu carul și, de asemenea, sperăm că autorul Jeff Kinney, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde