Rezumat Putere, politica si schimbare - Osho - Osho

 Învățăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuți lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându-ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor și la un proces de conștientizare de sine.
Citește tot rezumatul cărții Putere, politica si schimbare - Osho... Cărțile din seria „Osho“ reunesc extrase din răspunsurile lui Osho date discipolilor săi privitor la cele mai importante probleme pe care și le pun oamenii interesați de știința transformării de sine și de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieții contemporane. „Nici o persoană creativă, inteligența nu caută puterea. Nici o persoană inteligentă nu este interesată să-i domine pe alții. Interesul său prioritar e să se cunoască pe sine.“ „Oricine e interesat de putere suferă de un complex de inferioritate. Adânc în sinea lui, simte că nu valorează nimic, că este inferior altora. […] Acest simțământ al lipsei de valoare poate fi înlăturat în două moduri: unul este religia, iar celălalt e politică.“ Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Putere, politica si schimbare - Osho?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Putere, politica si schimbare - Osho și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Putere, politica si schimbare - Osho scrisă de Osho. Putere, politica si schimbare - Osho a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Putere, politica si schimbare - Osho este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Putere, politica si schimbare - Osho face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Putere, politica si schimbare - Osho și, de asemenea, sperăm că autorul Osho, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PUTERE, POLITICA SI SCHIMBARE - OSHO PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde