Rezumat Verbomahie - Andrei Vremir

Pe terenul artei asistăm la o încleștare dintre poet și cuvânt, la o parabolă numită inspirat verbomahie. Rezultă, de fapt, o verbomahie originală, care nu împarte combatanții în învingători și învinși, ci care creează trei câștigători: poetul, cuvântul și cititorul.
Citește tot rezumatul cărții Verbomahie... - Liviu Ioani Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Verbomahie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Verbomahie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Verbomahie scrisă de Andrei Vremir. Verbomahie a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Verbomahie este editura LIMES - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LIMES aici. Cartea Verbomahie face parte din categoria Poezie. Este o carte ușor de citit, are doar 102 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Verbomahie și, de asemenea, sperăm că autorul Andrei Vremir, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII VERBOMAHIE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde