Rezumat Iubire etc. - Julian Barnes

„Un roman de o perfecțiune care te sperie“… New York Review of Books Ne întâlnim din Gillian, Stuart și Gillian. Au trecu zece ani de la povestea din Trois și viața merge mai departe. Și mai haotic, și mai de neînțeles.
Citește tot rezumatul cărții Iubire etc.... În iubire, jocul nu se termină niciodată. Nici dorința, nici regretul, nici bucuria, nici durerea. „Dacă vreți neapărat să împărțiți oamenii în categorii în funcție de factorul iubire, vă propun să o faceți în felul următor: unii au norocul sau ghinionul să iubească mai multe persoane, una după alta sau simultan; în timp ce alții au norocul sau ghinionul să iubească o singură dată în viață. Iubesc o dată și, indiferent ce se întâmplă, iubirea nu mai moare. Unii nu pot iubi decât o dată. “ Julian Barnes Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Iubire etc.?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Iubire etc. și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Iubire etc. scrisă de Julian Barnes. Iubire etc. a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Iubire etc. este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Iubire etc. face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Iubire etc. și, de asemenea, sperăm că autorul Julian Barnes, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IUBIRE ETC. PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde