Rezumat Serena Williams. Pe linie - Daniel Paisner - Serena Williams, Daniel Paisner

Povestirile pe care le-am ales din viață și cariera mea sunt cele care acum mi se par cele mai bune surse de inspirație, cele mai motivante, cele mai ilustrative. Sunt amintirile care îmi dau mie forma, în momentul în care trimit aceste pagini la tipar.
Citește tot rezumatul cărții Serena Williams. Pe linie - Daniel Paisner... Sunt clipele pe care le văd că pietre de hotar și influențele primite în formarea mea, ce m-au ajutat să devin persoana care sunt, jucătoarea care sunt, precum și persoana și jucătoarea care aș putea deveni. Cereți-mi peste zece ani să reflectez asupra copilăriei mele și a devenirii mele pe terenul de tenis și s-ar putea să ajung la alte gânduri. Sau poate că mă voi gândi la aceleași amintiri dar într-un fel cu totul nou, după cum mi se schimbă perspectivă. Cereți-mi peste douăzeci de ani și cu totul alte gânduri s-ar putea să iasă la suprafață. Serena Williams Cam asta sunt eu, acum. O bucată din inima mea, la un moment dat în timp. Dar dincolo de toate, vine un avertisment: tot ce tocmai veți citi se supune schimbării. În fine, poate nu chiar tot. Anumite fapte legate de viața mea – cine, ce, când și unde – sunt toate fixe. Dar fiecare părere, fiecare sentiment, fiecare intuiție care derivă din acele fapte – cum și de ce – este încă pe masă. Când am început să scriu cartea aceasta, n-am intenționat niciodată să fie niște memorii complete, de la un cap la altul. Nu sunt pregătită să-mi fac bagajul și să-mi închei cariera. N-am terminat încă! Vă pot spune ce se întâmplă. Vă pot spune ce s-a întâmplat. Dar nu vă pot spune încotro mă îndrept. Nu pot ști ce turnură va lua povestea vieții mele. La naiba, nici nu vreau să știu. Serena Williams Pe teren, Serena este cea mai competitivă adversară pe care am întâlnit-o, iar în afara terenului este o soră iubitoare și o prietenă adevărată. Serena a fost pentru mine un model și o sursă de inspirație. Venus Williams Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Serena Williams. Pe linie - Daniel Paisner?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Serena Williams. Pe linie - Daniel Paisner și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Serena Williams. Pe linie - Daniel Paisner scrisă de Serena Williams, Daniel Paisner. Serena Williams. Pe linie - Daniel Paisner a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Serena Williams. Pe linie - Daniel Paisner este editura PUBLICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUBLICA aici. Cartea Serena Williams. Pe linie - Daniel Paisner face parte din categoria Memorii Jurnal. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 368 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Serena Williams. Pe linie - Daniel Paisner și, de asemenea, sperăm că autorul Serena Williams, Daniel Paisner, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SERENA WILLIAMS. PE LINIE - DANIEL PAISNER PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde