Rezumat Share! - Lucian Mandruta

    Dragă cititorule, Dacă te-ai uitat ieri mai mult de două ore la televizor și nu poți fără asta, lasă cartea asta jos. Dacă vrei să fii de acord cu cineva, cu oricine, nu ești omul meu.
Citește tot rezumatul cărții Share!... Dacă mă știi din tinerețe și crezi că sunt băiatul care se bâlbâia la prompter, dai banii degeaba. Dacă vrei să dai cadou cartea asta unui prieten, nu mai bine îi iei o sticlă de vin? Eu nu știu să amețesc așa bine. În general, recomand cartea doar câtorva oameni. Cei care vor să afle cum am ajuns să trăim, iubim, alegem în social media. Dar mai ales celor care cred că a scrie poate schimba ceva. P.S. Poate. Doar că trebuie să scriem cu toții în același timp. Despre asta e Share! Despre forța social media, cel mai bun amplificator de idei pe care îl știu. Într-un fel, dacă stai să te gândești, și tu ai scris-o. Lucian Mîndruță e jurnalist de atâta vreme, încât acum îi e jena să precizeze, de teamă să nu fie dus la muzeu. De notat totuși că din 1992 și până de curând a fost implicat în diferite proiecte de prinț, televiziune, social media și, câteodată, nici un fel de media. Azi îi învață pe alții ce i-a plăcut mai mereu: vorbitul în public despre branduri și arta de a te bâlbâi cât mai puțin la televizor. De câțiva ani, încearcă să facă trecerea între jurnalism și PR și între calitatea de angajat și defectul de a fi patron. Îi plac oamenii care îl contrazic. Îi iubește pe ăia care îl aprobă. Firește, vă va spune că va adora pe toți, pentru un like. Are câteva hobby-uri de fițe, deși, când îl întrebi, vrea să fie un băiat popular. Merge cu bicicleta pentru că are una mai scumpă decât o mașină normală. Și, dincolo de toate, abia așteaptă să citească și el cartea asta, pentru că autorii (pe care îi ține într-o pivniță) i-au spus că e interesantă pe alocuri. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Share!?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Share! și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Share! scrisă de Lucian Mandruta. Share! a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Share! este editura HERG BENET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERG BENET aici. Cartea Share! face parte din categoria Literatura contemporana. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Share! și, de asemenea, sperăm că autorul Lucian Mandruta, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde