Rezumat 1000 De Teste Grila De Drept International Public 2015 - Cristian Jura, Denis Buruian

Cursurile universitare, studiile de masterat, cele doctorale sau postdoctorale sunt alcătuite, fără excepție, dintr-un binom ce presupune procesul de predare, pe de o parte, și verificarea cunoștințelor dobândite de studenți, pe de altă parte.
Citește tot rezumatul cărții 1000 De Teste Grila De Drept International Public 2015... Volumul „1000 de teste grila de Drept internațional public” reprezintă acea jumătate a binomului cu ajutorul căreia cunoștințele dobândite pe parcursul anului universitar la materia „Drept internațional public” pot fi verificate. Volumul „1000 de teste grila de Drept internațional public” este un instrument de lucru util ce poate fi folosit pentru verificarea cunoștințelor pe tot parcursul anului universitar, deoarece cuprinde întrebări ce pot fi dezbătute în cadrul seminariilor. Pe de altă parte, prezentul volum „1000 de teste grila de Drept internațional public” reprezintă un veritabil instrument de verificare în cadrul sesiunii de examene, conținând o serie de afirmații ce vor fi apreciate cu „adevărat” sau „fals” și un număr important de teste grilă. Schimbarea registrului de examinare prin trecerea de la sinteze la grile reprezintă o racordare la același tip de examinare de la admiterea la Institutul Național al Magistraturii sau admiterea în Barou. Lucrarea „1000 de teste grila de Drept internațional public” se adresează în primul rând studenților facultăților de drept care parcurg materia „Drept internațional public” cuprinsă în programa analitică și care susțin un examen pentru verificarea cunoștințelor dobândite. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi 1000 De Teste Grila De Drept International Public 2015?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând 1000 De Teste Grila De Drept International Public 2015 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie 1000 De Teste Grila De Drept International Public 2015 scrisă de Cristian Jura, Denis Buruian. 1000 De Teste Grila De Drept International Public 2015 a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea 1000 De Teste Grila De Drept International Public 2015 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea 1000 De Teste Grila De Drept International Public 2015 face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte rezonabil de groasă - are 242 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând 1000 De Teste Grila De Drept International Public 2015 și, de asemenea, sperăm că autorul Cristian Jura, Denis Buruian, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde