Rezumat Despre Drept Ca Fenomen Complex Al Vietii Sociale - Mihail Albici

Lucrarea „Despre drept ca fenomen complex al vieții sociale” se remarcă prin conținutul bogat de idei referitor la drept ca fenomen complex al vieții sociale și se impune ca o lectură accesibilă cititorului prin stilul clar și concis al autorului ei.
Citește tot rezumatul cărții Despre Drept Ca Fenomen Complex Al Vietii Sociale... „De ce dreptul” este întrebarea pe care autorul o ridică încă din Introducere, pentru ca tot el să răspundă: „Pentru că într-o societate modernă și democratică oamenii trebuie să dobândească deprinderi menite a le permite cunoașterea și interpretarea textelor juridice.” În acest sens, în economia cărții este relevantă triada realitate socială – științe sociale – drept. De asemenea, sunt interesante prezentarea diacronică a dreptului, precum și conexiunile religie-drept, morala-drept, stat-drept ș.a., fiind dominantă legătura dintre drept și cultura care contribuie, în opinia lui Mihail Albici, la întronarea spiritului de legalitate. Cartea intitulată „Despre drept ca fenomen complex al vieții sociale” este un omagiu adus dreptului și, în același timp, un îndemn convingător la cunoașterea dreptului și a gândirii juridice, pentru care autorul ei merită cu prisosință prețuirea și felicitările noastre. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Despre Drept Ca Fenomen Complex Al Vietii Sociale?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Despre Drept Ca Fenomen Complex Al Vietii Sociale și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Despre Drept Ca Fenomen Complex Al Vietii Sociale scrisă de Mihail Albici. Despre Drept Ca Fenomen Complex Al Vietii Sociale a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Despre Drept Ca Fenomen Complex Al Vietii Sociale este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Despre Drept Ca Fenomen Complex Al Vietii Sociale face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Despre Drept Ca Fenomen Complex Al Vietii Sociale și, de asemenea, sperăm că autorul Mihail Albici, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DESPRE DREPT CA FENOMEN COMPLEX AL VIETII SOCIALE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde