Rezumat Nu genul ala de fata - Lena Dunham

În Nu genul ăla de față, Dunham ridică un val de pe experiențele care alcătuiesc procesul prin care ne construim drumul prin lume: cum e să te îndrăgostești, să te simți singur, să ai cinci kilograme în plus deși mănânci doar mâncare sănătoasă, cum e să trebuiască să te faci apreciată și să-ți demonstrezi valoarea într-o încăpere plină de bărbați care au dublul anilor tăi, cum e să întâlnești iubirea adevărată și, mai ales, cum e să ai tupeul de a crede că povestea ta este una care merită spusă.
Citește tot rezumatul cărții Nu genul ala de fata... Exuberanță, mișcătoare și atentă la detalii, Nu genul ăla de față este un șir de telegrame trimise din linia întâi a frontului, din bătălia Cresc Mare. „Deja îmi este rușine la gândul că, de fapt, aș avea ceva de oferit“, scrie Dunham. „Dar dacă dacă aș putea lua tot ce am învățat și ți-aș face treaba mai ușoară ție sau te-aș împiedica să mai ajungi în situația aia în care simți nevoia să-ți păstrezi tenișii în picioare, când faci sex, pentru cazul în care ai simți nevoia s-o iei la goană în timp ce-o faceți, atunci fiecare pas greșit pe care îl voi fi făcut eu a meritat“.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Nu genul ala de fata?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Nu genul ala de fata și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Nu genul ala de fata scrisă de Lena Dunham. Nu genul ala de fata a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Nu genul ala de fata este editura PUBLICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUBLICA aici. Cartea Nu genul ala de fata face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 344 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Nu genul ala de fata și, de asemenea, sperăm că autorul Lena Dunham, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII NU GENUL ALA DE FATA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde