Rezumat Dictionar englez-roman - Sorin Baciu, Cristian Baciu

English Confused Abused and Misused Words. English - Romanian Dictionary Corpusul de „cuvinte problema” selecționate și explicate în volumul de față se dorește a veni atât în ajutorul celor care învață și studiează limba engleză sau al filologilor dar, mai puțin, și în al oricăror specialiști care folosesc limba engleză, indiferent de scop, domeniu de activitate sau orientare profesională.
Citește tot rezumatul cărții Dictionar englez-roman... Dorim să semnalăm faptul că incidența și complexitatea erorilor, deseori eufemistic etichetate drept „scăpări scuzabile”, sunt justificate de stadiile de învățare și cunoaștere ale oricărei limbi, ambele fiind explicabile, mai întâi, prin vârsta biologică a actului de învățare și, apoi, prin consistența aprofundării și perfecționării aceluiași act de cunoaștere și folosirea limbilor. Speram că, în măsura în care va opera ca element profilactic în învățarea, studiul și utilizarea limbii engleze, dicționarul propus va reuși să semnaleze și să preîntâmpine, mai ales, apariția acelui nociv fenomen, pe cât de hilar pe atât de impardonabil: „ROMGLEZĂ”! În vorbire, scriere sau traducere, el rămâne, în esență, rezultatul folosirii de calchieri sau împrumuturi generate de raționamente superficiale și false, de decizii luate „după ureche” sau prin motivații de tipul „mi se pare corect... pentru că îmi sună bine!”. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dictionar englez-roman?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dictionar englez-roman și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dictionar englez-roman scrisă de Sorin Baciu, Cristian Baciu. Dictionar englez-roman a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dictionar englez-roman este editura PAIDEIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PAIDEIA aici. Cartea Dictionar englez-roman face parte din categoria Engleza. Este o carte rezonabil de groasă - are 262 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dictionar englez-roman și, de asemenea, sperăm că autorul Sorin Baciu, Cristian Baciu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DICTIONAR ENGLEZ-ROMAN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde