Rezumat Sophia Leopold. Sa Ne Jucam Ca Facem Arta - Vianu Muresan

“Să ne jucăm ca facem arta!” este titlul albumului, precum și ideea noastră de bază. Sophia s-a jucat cu creioanele de desenat și colorat fără să știe că face artă, fără să aibă noțiunea de artă, iar în momentul în care i s-a lămurit că jocul ei poate duce la opere artistice, a continuat să se joace, însă mai disciplinat.
Citește tot rezumatul cărții Sophia Leopold. Sa Ne Jucam Ca Facem Arta... Spiritul jocului – poate ar fi mai nimerit să spun instinctul jocului – i-a însoțit mereu lucrările, i-a dat entuziasm, a ajutat-o să învingă plictisul și rutina. Din jocurile minții și ale sensibilității este croită personalitatea copilului, jocuri pe care, crescând mai apoi, începe să le simplifice, inevitabil, să le rărească și să le transforme în automatisme. Chiar și creația artiștilor mături – bazată pe educație, înțelegere, rafinamente câștigate prin exercițiu, tehnică, știința – este în mare măsură consecința automatismelor, de care nu toți mai reușesc să se elibereze. Automatismul este, în cele din urmă, opusul, dușmanul de moarte al jocului. (Vianu Mureșan) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sophia Leopold. Sa Ne Jucam Ca Facem Arta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sophia Leopold. Sa Ne Jucam Ca Facem Arta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sophia Leopold. Sa Ne Jucam Ca Facem Arta scrisă de Vianu Muresan. Sophia Leopold. Sa Ne Jucam Ca Facem Arta a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sophia Leopold. Sa Ne Jucam Ca Facem Arta este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Sophia Leopold. Sa Ne Jucam Ca Facem Arta face parte din categoria Arta. Este o carte ușor de citit, are doar 108 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sophia Leopold. Sa Ne Jucam Ca Facem Arta și, de asemenea, sperăm că autorul Vianu Muresan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde