Rezumat Gastrosofia Sau Bucataria Vie - Petru Ursache


Citește tot rezumatul cărții Gastrosofia Sau Bucataria Vie... ��Codul alimentar a lăsat impresia unui dialect al culturii, cu reguli ferme de identificare a grupurilor umane, din aceeași tipologie a diferențierilor între eu-tu de celălalt. Mai mult decât atât, codul alimentar a avut o puternică forță de penetrare în diverse sectoare ale culturii și ale comportamentului uman.” (Petru Ursache) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Gastrosofia Sau Bucataria Vie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Gastrosofia Sau Bucataria Vie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Gastrosofia Sau Bucataria Vie scrisă de Petru Ursache. Gastrosofia Sau Bucataria Vie a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Gastrosofia Sau Bucataria Vie este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Gastrosofia Sau Bucataria Vie face parte din categoria Litere Etnologie. Este o carte rezonabil de groasă - are 284 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Gastrosofia Sau Bucataria Vie și, de asemenea, sperăm că autorul Petru Ursache, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde