Rezumat Piata Licurg - Eliza Macadan

Școală e adăpostită de o casă cu două etaje, cu acoperiș de tablă vopsită în alb, cu pereții văruiți în alb, cu ferestre grilajate temeinic împotriva oricărui fel de atentat la bunul public.
Citește tot rezumatul cărții Piata Licurg... Curtea este comuna cu cea a bisericii. Uneori, scăpă câte-un copil năucit de educația liberală, la modă acum, excitat de-atâta cunoaștere și învățătură, trece în goană pe lângă mine, cu dinții încălecați peste buza de jos, cu ochii negri ca noaptea, care băgă groază-n oricine, cu ochii goi, prin care întrezărești hăul infinitului, prăpastia pe marginea căreia stăm toți, agățați fiecare de câte-un Dumnezeu. Un sunet nou, original, în proza de azi. Povestirile Elizei Macadan îmbină fericit poematica gesturilor, psihologiilor, peisajelor, cu investigația și notația reportericească. - Radu Aldulescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Piata Licurg?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Piata Licurg și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Piata Licurg scrisă de Eliza Macadan. Piata Licurg a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Piata Licurg este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Piata Licurg face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 154 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Piata Licurg și, de asemenea, sperăm că autorul Eliza Macadan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PIATA LICURG PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde