Rezumat Cum sa asculti, sa inveti, sa razi si sa conduci - Richard Branson

Volumul The Virgin Way – Cum să asculți, să înveți, să râzi și să conduci cuprinde unele dintre cele mai pertinente sfaturi ale lui Richard Branson, oferite în urma experiențelor și întâmplărilor care l-au făcut unul dintre cei mai cunoscuți și respectați antreprenori.
Citește tot rezumatul cărții Cum sa asculti, sa inveti, sa razi si sa conduci... Branson își împărtășește cunoștințele cu atenția și optimismul unui prieten apropiat, care te va învăța să fii mai inovator, îți va spune cum poți conduce o companie doar ascultând la ce se întâmplă în jurul tău, cum să ajungi să-ți placă munca ta și multe altele. Branson consideră că a făcut cea mai bună alegere când s-a retras de la școala de business pentru că, în opinia sa, dacă s-ar fi conformat normelor după care se construiește o afacere, este posibil ca nici Virgin Records, nici Virgin Atlantic să nu fi existat vreodată. Multe dintre reușitele lui Branson se datorează încăpățânării sale de a nu respecta și de a reinventa regulile. În volumul de față, vei vedea cum reușește să facă toate aceste lucruri. Este o diferență între a fi lider și a fi șef... „Dacă până la apariția acestei cărți nu erai sigur ce îi caracterizează pe antreprenori sau de unde le vine setea de a învăța tot timpul experimentând, atunci The Virgin Way va tăia nodul gordian. Toate întrebările de genul „Sunt sau nu antreprenor?“, „Aș putea sau nu să fiu lider?“ își vor găsi răspunsul în paginile acestei cărți. The Virgin Way te va face să renunți la orice altă carte pe această temă, să îți sufleci mânecile și să treci la treabă cu încredere și bucuria de a încerca ceva nou.” Bogdan Ion Country Managing Partner, EY Romania Carte recomandată de  Bogdan Aron  în cadrul proiectului Libris, " Oameni și cărți ".

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cum sa asculti, sa inveti, sa razi si sa conduci?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cum sa asculti, sa inveti, sa razi si sa conduci și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cum sa asculti, sa inveti, sa razi si sa conduci scrisă de Richard Branson. Cum sa asculti, sa inveti, sa razi si sa conduci a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cum sa asculti, sa inveti, sa razi si sa conduci este editura PUBLICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUBLICA aici. Cartea Cum sa asculti, sa inveti, sa razi si sa conduci face parte din categoria Dezvoltarea Afacerilor. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 360 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cum sa asculti, sa inveti, sa razi si sa conduci și, de asemenea, sperăm că autorul Richard Branson, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CUM SA ASCULTI, SA INVETI, SA RAZI SI SA CONDUCI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde