Rezumat Oamenii talentati vor sa fie liberi - Orly Lobel

Oamenii talentați vor să fie liberi reușește să demonteze miturile legate de competiție, secrete, motivație și creativitate. Orly Lobel trage un semnal de alarmă și vorbește despre efectul nociv pe care îl au prejudecățile asupra inovației în multe domenii și companii.
Citește tot rezumatul cărții Oamenii talentati vor sa fie liberi... Implicit, autoarea discută și despre cum pot avea succes, într-un mediu al mentalităților contraproductive, inovatorii, antreprenorii, echipele de cercetare și toți cei a căror muncă presupune creativitate. Multe companii, explică Lobel, sunt obsedate de control, patente, drepturi de autor, branding, supraveghere, într-un cuvânt, de măsuri agresive care inhibă talentul, inovarea și energiile creative. În acest sens, prezintă o serie de schimbări pozitive care pot fi aplicate atât în strategiile corporatiste, cât și în politicile regionale și legile naționale pentru a se asigura un flux continuu de talente, creativitate și, implicit, dezvoltare. Oamenii talentați vor să fie liberi este o lectură captivantă, vitală pentru mediul în care trăim, care demonstrează cât de mult avem de câștigat când talentul este eliberat. În disperarea de a nu-și pierde talentele și de a-și proteja drepturile de proprietate intelectuală, firmele își obligă angajații să semneze contracte de confidențialitate. Orly Lobel demonstrează în cartea sa, Oamenii talentați vor să fie liberi, că acest gen de constrângeri nu pot avea ca rezultat decât o stagnare economică. După toate aparențele, companiile ar avea mai mult de câștigat la capitolul cercetare și dezvoltare dacă le-ar da angajaților mai multă libertate de mișcare și exprimare. În opinia lui Lobel, asta înseamnă să fii aș la capitolul „strategii de capital uman“ . În opinia noastră, acesta este modul de a face afaceri în secolul XXI. - BIZ ED MAGAZINE Un argument pertinent pentru adoptarea unui nou set de atitudini față de capitalul uman, care ne va ajuta să devenim mai competitivi în orice mediu. - PUBLISHERS WEEKLY Orly Lobel reușește o fascinantă combinație de cercetare academică de top și talent narativ. Cartea sa este interesantă și nu trebuie ratată de nicio persoana care vrea să înțeleagă mai bine inovarea și să devină mai creativă. - TAL BEN-SHAHAR, autorul cărților Choose the Life You Want și Happier Mesajul puternic pe care încearcă să îl transmită Orly Lobel – eliberați talentul uman – va schimba modul în care antreprenorii și pionii principali ai scenei politice văd creativitatea. Oamenii talentați vor să fie liberi este un ghid de dezvoltare economică în secolul XXI. - JASON MAZZONE , autorul cărții Copyfraud and Other Abuses of Intellectual Property Law Managerii obsedați de control, care se miră că pierd oameni talentați, au ceva din candoarea copilului care, în vizită la grădina zoologică, află că leul este nefericit în cușcă. Oamenii talentați vor să fie liberi – aceasta este cea dintâi axiomă de management. - ASCENDIS Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Oamenii talentati vor sa fie liberi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Oamenii talentati vor sa fie liberi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Oamenii talentati vor sa fie liberi scrisă de Orly Lobel. Oamenii talentati vor sa fie liberi a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Oamenii talentati vor sa fie liberi este editura PUBLICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUBLICA aici. Cartea Oamenii talentati vor sa fie liberi face parte din categoria Dezvoltare Profesionala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 422 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Oamenii talentati vor sa fie liberi și, de asemenea, sperăm că autorul Orly Lobel, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII OAMENII TALENTATI VOR SA FIE LIBERI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde